Partners

Samen Sterk in Onderwijs !

TeachingITMet ingang van januari 2013 is de samenwerking tusssen ABIS en TeachingIT van Harrie van der Sanden een feit. Vanaf die datum zal ABIS versterkt worden door TeachingIT. Hiermee is de basis voor een nog betere ondersteuning aan scholen gewaarborgd.
Gezien de groeiende vraag naar deskundigen op het gebied van onderwijslogistiek is dit een logische stap.
Op naar een succesvolle samenwerking!

itworks4.euDe man achter itworks4.eu is Kees Bom. Na jaren als leerkracht te hebben gewerkt, is hij zich gaan richten op ict. Kees geeft nu trainingen en workshops rondom CITO, ESIS en voornamelijk ParnasSys. Ik ben blij, dat we in de toekomst van zijn kennis en inzichten gebruik kunnen maken om zo de scholen nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik verheug me op deze samenwerking!

 
itworks4.euHoppenbrouwers ICT is al jaren toonaangevend voor kantoorautomatisering in het midden- en kleinbedrijf. Sinds het uitkomen van Sharepoint 2003 houdt Chris Hoppenbrouwers zich al bezig met dit Microsoft platform. Bij vele organisaties is hij betrokken geweest bij de implementatie van Sharepoint of een deel daarvan.
Zijn uitspraak: “Met het implementeren van een nieuw product ben je er nog niet als organisatie. Daarom verzorg ik ook trainingen voor zowel de beheerders als de eindgebruikers.”
Kortom een organisatie waar we graag mee samenwerken!

 
geheimedienstBent u op zoek naar een nieuwe huisstijl, een nieuw logo, een nieuwe website of wilt u voor uw school een professionele promotiefilm laten maken? Dan bent u bij “de geheime dienst.nl” aan het juiste adres. Monique Botschuijver en Jeroen Landsman zijn u graag en vakkundig van dienst. Alweer een partner om trots op te zijn.”

 
elsdrenth.jpgEls Drenth is een ervaren (interim)directeur, interne begeleider in het primair onderwijs. Bij interim-werkzaamheden is Els in staat om teams in korte tijd te inspireren en te motiveren om door te gaan met hun werk.
Ik zie het als een uitdaging om samen met Els in de vaak complexe onderwijsorganisaties aan de slag te gaan. Ter verhoging van de kwaliteit van het onderwijs en het eigen ontwikkelingsproces van het team.

itworks4.euGea de Hoop haar hart ligt bij bedrijfsvoering in het onderwijs en bij het structureren en waar nodig veranderen van de administratieve organisatie. Haar doel is steeds om met oog voor het menselijke aspect de administratieve kant van een school te versterken. Zodat de onderwijs professionals kunnen doen waar ze goed in zijn: kinderen ondersteunen en optimaal stimuleren bij hun ontwikkeling en klaar maken voor een plaats in onze maatschappij. Een partner om trots op te zijn!
.

itworks4.euGroeienderWijs, praktijk voor kindercoaching van Jeanet Vroom-Kasper is er voor kinderen (en hun ouders) die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Te denken valt aan vragen op het gebied van faalangst, onzekerheid, concentratie, vriendjes, emoties, pesten, stress, zelfbeeld of leerproblemen. Bij het coachen staat het vinden van een oplossing centraal en niet van het hebben van een probleem. Er wordt gewerkt met spel, creativiteit en technieken uit onder andere NLP, oplossingsgericht werken, MatriXcoaching, RET en Kids’Skills. Kortom, Jeanet biedt een kwalitatieve verbreding van de Samen-Sterk-In-Onderwijs-basis.